Verificarea activității comercianților din Piața Aurora
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în ultima săptămână, verificări privind activitatea comercianților din Piața Aurora și zonele adiacente, mai exact  de pe platoul din zona Dâmbovița.

 În cadrul acțiunilor s-a urmărit respectarea regulilor generale de comerț, comercianții să fie înființați legal și să dețină autorizațiile și documentele prevăzute de lege.

Au fost verificați un număr de 84 comercianți și au fost întocmite un număr de 54 procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, în valoare totală de 9100 lei.

Principalele probleme constatate au fost legate de omiterea afișării prețurilor practicate, comercializarea de produse pe domeniul public fără a deține autorizație de la primărie, neafișarea denumirii comerciantului și a elementelor de identificare și lipsa acordului de funcționare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517710