78 de cerșetori și oameni ai străzii depistați de polițiștii locali
Polițiștii locali au continuat și în acest week-end acțiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii și a minorilor lipsiți de supraveghere, conform prevederilor Legii 155/2010.

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, au fost depistate un număr de 78 de astfel de persoane, din care 14 minori și 64 adulți. 13 dintre aceștia sunt din Timișoara, restul având domicilii în alte localități. Tot 13 persoane au fost luate în evidență de către reprezentanții Direcției de Asistență Socială Comunitară, iar 11 minori au fost duși la centrul de pe str. I. Slavici.

Din cele 78 de persoane, 65 au fost depistate în mod repetat, numai 13 fiind nou identificate. Acțiunile continuă și în perioada următoare, cu scopul de diminua fenomenul cerșetoriei și vagabondajului pe străzile Timișoarei, fiind desfășurate atât în zonele aglomerate, cât și în mijloacele de transport în comun.

Poliția Locală face din nou apel la timișoreni să nu le mai ofere bani cerșetorilor deoarece în acest fel îi menținem în stradă.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517555