Sub influența băuturilor alcoolice
Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Traian au fost solicitați în ajutor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul  orei 00.00, de către vatmanul tramvaiului cu numărul 2, care se deplasa dinspre Modern spre Piața Traian.

Mai exact, în mijlocul de transport menționat se afla un bărbat care, aflat sub influența băuturilor alcoolice, nu voia să se dea jos din tramvai, făcea scandal, adresând injurii celor aflați în preajma sa.

Polițiștii locali l-au identificat pe M. Geza, de 41 de ani, cu domiciliul în Petrila – Hunedoara, care pe lângă faptul că a făcut scandal, avea și actele de identitate expirate. Acesta a fost sancționat cu 200 lei conform Legii 61/1991 republicată, și cu 40 lei conform OUG 97/2005.

În ultimele luni, polițiștii locali au aplicat peste 380 de sancțiuni pentru adresarea de expresii jignitoare și vulgare, amenințarea cu acte de violență, săvârșirea în public de acte și fapte obscene de natură să lezeze demnitatea cetățenilor.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517708