Acțiune de igienizare în zona fostului depou al RATT
Ca urmare a acțiunilor întreprinse de Poliția Locală Timișoara de depistare a persoanelor fără adăpost care locuiau în colibe improvizate pe terenurile din zona Ion Ionescu de la Brad, unde se află fostul depou RATT, luna aceasta s-a luat măsura igienizării locației.

Astfel, la sfârșitul lunii iulie polițiștii locali au acționat pentru identificarea și monitorizarea oamenilor străzii care locuiau pe terenul respectiv, fiind organizată o acțiune amplă împreună cu Direcția de Mediu din cadrul Primăriei, în cadrul căreia au fost identificate opt persoane și aplicate șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 350 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 24/2007, mai precis aruncarea de deșeuri pe spații verzi. Ulterior,  în luna august, amplasamentele improvizate au fost demolate fiind rezolvată astfel și problema câinilor fără stăpân, la ora actuală locația fiind igienizată complet.

Acțiunile de acest gen vor continua, toate locațiile care aparțin comunității, fiind monitorizate pentru a fi depistate persoanele care locuiesc ilegal și pentru igienizarea terenurilor sau imobilelor respective.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517582