Verificări privind situația terenurilor de lângă Gara de Sud
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, împreună cu reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș, au acționat zilele acestea în apropierea Gării de Sud, unde existau sesizări că au fost depozitate diverse deșeuri, în special resturi de la materiale provenite din construcții și de la lucrări edilitar gospodărești.

Toate acestea au fost abandonate pe terenul situat pe Calea Șagului nr. 147 E, între imobilul ADP și Gara de Sud.
Ca urmare a acestei acțiuni, au fost demarate procedurile de identificare a proprietarului terenului pentru a se putea lua măsurile legale de sancționare în acest caz.  

De la începutul anului și până în prezent polițiștii locali au identificat un număr de 22 terenuri  neîmprejmuite și nesalubrizate și un număr de 64 rampe clandestine de deșeuri au fost  identificate și sesizate Direcției de Mediu pentru colectare și transport.

Sancțiunile pe care le pot primi cei care nu împrejmuiesc și salubrizează terenurile pe care le dețin sunt între 1500 și 2500 lei, conform HCL 371/2007 modificată. În ultimele luni zece persoane au fost sancționate pentru astfel de fapte.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1, foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656790