Noi spații ocupate ilegal de oamenii străzii, depistate de polițiștii locali
Ca urmare a unor sesizări din partea cetățenilor, care au înțeles să vină în sprijinul acțiunilor Poliției Locale de depistare și monitorizare a oamenilor străzii și a cerșetorilor aflați pe raza municipiului Timișoara, polițiștii locali au identificat două noi locații în care aceste persoane și-au amenajat spații în care locuiesc ilegal.

Una dintre acestea este pe str. Martir Gabriela Tako, în zona Ion Ionescu de la Brad, între blocurile A62 și A63, vizavi de Oficiul Județean pentru Plăți și Dezvoltare Rurală.

Aici au fost identificate un număr de patru persoane, toți adulți, cu domicilii în Suceava, Gorj, Bacău și una din Timișoara. Aceștia aveau cu ei diverse lucruri adunate, saltele etc pe care dormeau, consumau alcool, făceau mizerie, creând astfel disconfort locuitorilor din zonă.

Cei în cauză au fost sancționați pentru aceste fapte. O altă locație unde s-au primit sesizări a fost identificată pe str. Orion, în zona Soarelui, unde au mai fost demolate colibe în trecut. De această dată aici au fost depistate două persoane care locuiau într-o colibă, una dintre ele fiind sancționată pentru că a depozitat deșeuri.

În ambele situații, polițiștii locali au demarat procedurile pentru identificarea proprietarilor terenurilor pentru a se putea lua mai departe măsura salubrizării zonelor.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651540