Poliția Locală continuă acțiunile pentru diminuarea fenomenului cerșetoriei
Polițiștii locali au continuat acțiunile pentru depistarea cerșetorilor, a oamenilor străzii și minorilor lipsiți de supăraveghere, conform legislației în vigoare.

Astfel, în ultimele două zile, au fost depistate un număr de 21 de persoane, care au fost aduse la sediul Poliției Locale pentru preluarea în baza de date și monitorizare.

Majoritatea celor  în cauză au fost depistați în mai multre rânduri pe raza municipiului, fiind deja înscriși în baza de date.
Până la ora actuală aproximativ 500 de persoane care cerșeau sau vagabondau pe străzi au fost preluate în baza de date, o mare parte dintre ei în mod repetat.

În ultima perioadă s-a constatat o diminuare a fenomenului cerșetoriei în special în zonele centrale, precum și în intersecții, aceste categorii de persoane retrăgându-se spre zonele mai mărginașe. Pentru că au existat date că aceștia sunt mai prezenți pe mijloacele de transport în comun s-au intensificat și acțiunile pe tramvaie, troleibuze, autobuze.

Cu toate acestea însă, Poliția Locală Timișoara continuă acțiunile, în timpul săptămânii dar și în week-end-uri, menținând astfel intenția de diminua acest fenomen pe raza municipiului Timișoara.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651478