Mașinile abandonate, adăpost pentru oamenii străzii
Polițiștii locali au acționat și în acest weekend pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii și a minorilor lipsiți de supraveghere conform prevederilor legale în vigoare.

Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni au fost depistați pe străzi un număr de 54 de cerșetori și oameni ai străzii, în zone precum Gara de Nord, Lipovei, Complexul Studențesc, Calea Șagului. Mai nou, pe lângă obiceiul de a dormi în colibe improvizate și în clădiri părăsite, unii oameni ai străzii au fost depistați și în autovehicule abandonate. Este și cazul unor persoane fără adăpost care și-au făcut culcuș într-un autoturism situat în zona Lipovei, pe str. Luminița Moțoc, căruia i-au dat foc ulterior.

 Cetățenii din zonă au făcut sesizări pentru reglementarea situației. Autovehiculul în cauză este în evidențele Poliției Locale urmându-se procedurile legale de depistare a proprietarului.

Acțiunile continuă și în perioada următoare deși s-a constatat o reducere a numărului de cerșetori în zona centrală și la intersecții.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 26.02.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13499214