O nouă acțiune pe linie de taximetrie
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au organizat, în această dimineață, o nouă acțiune pe linie de taximetrie, în baza colaborării stabilite împreună cu reprezentanții taximetriștilor.

La acțiunea din această dimineață a participat și liderul de sindicat Savu Cristea, care a subliniat importanța acestor verificări pentru ca totul să se desfășoare normal din punct de vedere legal, dar mai ales pentru ca persoanele care practică astfel de meserie să dețină toate documentele necesare prevăzute de legislația în vigoare.

Au fost vizate zonele Gara de Nord, sensul giratoriu din Calea Buziașului, Spitalul Județean, Calea Martirilor. Au fost aplicate un număr de opt sancțiuni contravenționale conform HCL 101/2009 și conform OUG 195/2002 pentru staționarea în scopul preluării de clienți din fața Gării de Nord și în locuri în care oprirea este interzisă.

În ceea ce privește documentele necesare activității de taximetrie s-a constatat că în general cei verificați dețin toate autorizațiile necesare în acest sens.

Taximetriștii și-au arătat disponibilitatea ca pe viitor să sprijine polițiștii locali în vederea depistării acelor conducători auto care practică această îndeletnicire în mod ilegal.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1, foto2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651113