Verificări pe linie de circulație
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație și ai Biroului Ridicări Auto și Abandonate au continuat și în ultima săptămână acțiunile pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația privind oprirea, staționarea, parcarea și circulația pe drumurile publice, aflate în competența Poliției Locale.

Astfel, în această perioadă, au fost aplicate un număr de 139 sancțiuni, în valoare de 31.170 lei. Dintre acestea 122 sancțiuni au fost aplicate la OUG nr. 195/2002, pentru oprirea sau staționarea în stațiile Ratt , oprirea sau staționarea pe trecerea de pietoni, oprirea sau staționarea în raza de acțiune a indicatorului „Oprirea interzisă“, traversarea pietonilor prin locuri nemarcate, pătrunderea cu autovehiculele pe străzi cu acces interzis și pentru nerespectarea restricțiilor privind tonajul pe anumite sectoare de drum.  

Un număr destul de mare a fost constatat în ceea ce privește conducerea de mopede fără documente, curs de legislație și echipamente conform prevederilor legale, fiind aplicate 17 sancțiuni la acest capitol. De asemenea, au mai fost aplicate 3 sancțiuni în valoare de 1800 lei conform HCL nr. 371/2007 pentru parcarea de spații verzi sau pe locuri destinate persoanelor cu handicap, 8 sancțiuni în valoare de 1300 lei conform Legii nr. 61/1991 pentru refuz de legitimare sau scandal  și 4 sancțiuni în valoare de 160 lei conform OUG nr. 97/2005 pentru lipsa sau expirarea documentelor.

În aceeași perioadă au fost ridicate 41 de autovehicule parcate neregulamentar și au fost aplicate un număr de 21 colante autoadezive.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773375