Noi acțiuni pentru depistarea cerșetorilor și a oamenilor străzii
Polițiștii locali au continuat și în cursul zilei de marți acțiunile zilnice privind depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii și a minorilor lipsiți de supraveghere conform Legii 155/2010.

În data de 2 octombrie au fost depistate în stradă 14 persoane care cerșeau sau fac parte din categoria oamenilor străzii. Acestea au fost aduse la sediul Poliției Locale pentru preluare în baza de date.

Astfel, s-a constatat că din cele 14 persoane depistate, doi sunt minori și au fost predați la centrul de pe str. I. Slavici. De asemenea, 12 persoane din 14 au fost depistate în mod repetat. Cei aflați în stradă provin din localități precum Checea, Lupeni, Reșița, Hunedoara, Botoșani, Craiova. Cei în cauză au fost depistați în zone precum str. C. Brâncoveanu, Piața Victoriei, Piața Libertății, Punctele Cardinale, str. Popa Șapcă, str. Miresei, intersecția Jiul cu Republicii.

Polițiștii locali au constatat că, mai nou, aceste persoane ies în stradă la cerșit în special seara, motiv pentru care acțiunile s-au prelungit și la ore mai târzii, continuând cu aceeași frecvență zilnică.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656818