23 de persoane somate să evacueze un imobil ocupat ilegal
Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție au acționat, în această dimineață, în zona Calea Buziașului, într-o locație în care stau ilegal mai multe persoane.

Locația respectivă, situată pe Calea Siemens nr. 13, a mai fost în atenția polițiștilor locali în urmă cu aproximativ o lună, când mai multe colibe improvizate au fost demolate. De această dată s-a făcut verificarea persoanelor care locuiesc într-un imobil degradat situat în apropierea zonei în care se aflau colibele demolate. Aici au fost depistate nu mai puțin de 23 de persoane din care 12 minori. Toți minorii sunt născuți în Timișoara, cel mai mic având doi ani. Adulții au domicilii în localități precum Hărău – Hunedoara, Moșnița Nouă – Timiș, Moșnița Veche – Timiș, Moldova Nouă – Caraș Severin, Pădureni – Timiș, Hârlău – Iași și Timișoara.

Cei în cauză au fost somați ca în 48 de ore să evacueze imobilul respectiv, deoarece potrivit HCL 371/2007 modificată ocuparea de către orice persoană fără contract de închiriere a unui imobil se sancționează  cu amendă de la 1000 la 2000 lei.

Având în vedere starea avansată de degradare a clădirii, după ce va fi stabilită situația juridică a acesteia, Poliția Locală va propune executivului Primăriei demararea procedurilor de dezafectare prin demolare a imobilului respectiv.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


foto 1, foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863454