Sancțiuni pentru nerespectarea legislației privind comerțul din piețe
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în săptămâna care s-a încheiat, mai multe verificări privind comercializarea de produse în special pe platourile din unele zone ale orașului, unde au existat sesizări de la cetățeni că astfel de practici creează disconfort.

Astfel au fost verificate piețele și platourile din apropierea piețelor din zonele Calea Șagului, Mureș, Dâmbovița, fiind aplicate un număr de 25 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.900 lei, atât persoanelor fizice cât și societăților comerciale.
Cele mai multe sancțiuni, 12, în valoare de 4.800 lei, au fost aplicate pentru lipsa acordului de funcționare. Un număr mare de amenzi, 9, au fost aplicate pentru practicarea comerțului stradal neautorizat.

De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni pentru lipsa documentelor pentru marfă și terase neautorizate.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850052