Prinse la furat
Polițiștii locali, aflați în patrulare în Piața Victoriei, în după-amiaza zilei de sâmbătă, au observat două tinere, însoțite de o minoră de 8 ani, care ascundeau bunuri voluminoase sub fustele cu care erau îmbrăcate.

Pentru că au devenit neliniștite la vederea patrulei de polițiști locali, acestea au fost legitimate, constatându-se că se numesc A. Anisoara, de 28 de ani, și R. Terca, de 31 de ani, ambele cu domiciliul în Timișoara.

Una dintre tinere a scos de sub fustă mai multe produse alimentare pe care a declarat inițial că le-a cumpărat din Piața Traian. Cum veneau spre Piața Victoriei dinspre str. Piatra Craiului, polițiștii locali au verificat magazinele din zonă, iar una dintre vânzătoarele de pe strada menționată a declarat că într-adevăr persoanele în cauză au intrat în magazinul unde lucrează și au plecat cu marfa neplătită.

Acestea au sustras ascunzând sub fustă  două sticle de ulei, 12 conserve de pește și o pungă cu pulpe de pui. Femeile au recunoscut că au plecat cu bunurile din magazin fără să plătească.

Acestea au fost predate polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșitii infracțiunii de furt.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662260