Verificarea localurilor din zona străzii Mărășești
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, săptămâna trecută, mai multe verificări la comercianții care desfășoară activități de alimentație publică, în special în zona Mărășești, unde au existat sesizări cu privire la nerespectarea normelor de comeț, de protecție a mediului, precum și în ceea ce privește respectarea liniștii și ordinii publice.

Astfel, într-o primă fază au fost efectuate verificări la societățile din zona menționată și s-a constatat că una din societățile comerciale nu deține acord pentru punctul de lucru de pe str. Mărășești, motiv pentru care s-a aplicat sancțiune de 400 lei și s-a dispus aplicarea măsurii complementare de suspendare a activității comerciale până la data intrării în legalitate. La aceeași adresă, pe str. Mărășești nr. 14, funcționa o altă societate având obiect de activitate alimentație publică – cafe-bar.  Și în acest caz s-a aplicat sancțiune de 400 lei și s-a dispus suspendarea activității.

O a treia societate care funcționa la adresa menționată, aflată în aceeași situație, adică fără acord, a fost sancționată încă din luna august și s-a dispus suspendarea activității, procesul verbal fiind contestat în instanță de către comerciant. Controalele au continuat și în week-end pentru a se vedea dacă există situații de tulburare a liniștii publice, de această dată fiind efectuate de polițiștii locali împreună cu polițiști de la Secția 1 și inspectori de la Direcția de Sănătate Publică Timiș. De această dată au fost înmânate invitații reprezentanților societăților comerciale pentru a se prezenta cu toate documentele la Poliția Națională pentru verificări.

Pe lângă acestea, polițiștii locali au mai efectuat verificări la societăți cu același specific de pe str. Simion Barnutiu nr.  110, str. Dorobanților, str. Matei Corvin nr. 4,  str. Jiul nr. 5, strada Mureș - Piața Doina,  str. Lămâiței.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13661805