Controale în zona Brâncoveanu
Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au desfășurat în ultima perioadă acțiuni și pe linia depistării persoanelor care desfășoară diferite acte de comerț fără autorizație în anumite zone ale orașului, cunoscute ca zone-problemă din acest punct de vedere.

Este vorba despre zona Brâncoveanu și str. Peneș Curcanul, de lângă Piața Badea Cârțan.

În ultimele luni au fost aplicate aici peste 50 de sancțiuni contravenționale celor care comercializau fie obiecte uzate, în general pe str. Peneș Curcanul, sau obiecte noi, dar fără autorizație și documente de proveniență pe str. C. Brâncoveanu.

Spre exemplu, în cursul zilei de ieri C. Viorica, de 34 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost sancționată cu 200 lei deoarece vindea obiecte textile fără autorizație, la fel și T. Valerica, de 47 de ani, din Timișoara, care a fost sancționată în pentru aceeași faptă conform HCL 139/2011.

Nerespectarea prevederilor Regulamentului privind desfășurarea actelor de comerț pe raza municipiului Timișoara  se sancționează cu amenzi între 200 și 1500 lei.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344414