Sancționați pentru tulburarea liniștii publice
Ca urmare a sesizărilor venite telefonic la Dispeceratului Poliției Locale în cursul nopții de 20 spre 21 decembrie, în jurul orei 24.00, polițiștii locali au acționat pentru luarea de măsuri în cazul unor persoane care tulburau liniștea locatarilor prin producerea de zgomote cu instrumente muzicale la intensitate mare în zona Mătăsarilor.

Mai exact, în urma verificărilor la fața locului, polițiștii locali au constatat că pe str. Mătăsarilor nr. 35 o familie de etnie romă avea o înmormântare și, conform tradițiilor, ritualul se desfășura de mai multe zile, prin ascultarea de muzică în curte, la volum mare.

Ținând cont de situație, într-o primă fază polițiștii locali i-au avertizat pe cei în cauză, dar, pentru că nu au luat măsuri de a diminua volumul zgomotului și reclamațiile au continuat să vină din partea cetățenilor din zonă, s-a trecut la sancționarea celor în cauză, conform Legii 61/1991 republicată cu 500 lei.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343804