Noi controale în rândul taximetriștilor
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație, împreună cu lideri ai sindicatului taximetriștilor au organizat astăzi o nouă acțiune pentru verificarea modului în care conducătorii auto de taximetre respectă legislația în vigoare referitoare la deținerea documentelor necesare practicării transportului de persoane în regim de taxi, precum și privind respectarea actelor normative referitoare la oprirea și staționarea în zonele amenajate ca stații destinate taximetrelor.

Reprezentanții sindicatului au declarat că aceste controale au fost efectuate în punctele fierbinți, cunoscute cu probleme, precum Gara de Nord, Spitalul Județean, Calea Șagului, Calea Aradului, în special pe linia deținerii documentelor necesare desfășurării activității de taximetrie, dar și pentru depistarea taximetriștilor care opresc în zone în care acest lucru este interzis.

Aceștia au subliniat că speră ca pe viitor taximetriștii să aibă grijă să respecte legea pentru că aceste acțiuni vin în sprijinul lor.
Și de această dată au fost verificate documentele în cazul a 16 de taximetre, un număr de cinci conducători auto fiind sancționați conform OUG 195/2002, pentru oprire și staționare neregulamentară.

Acțiunile vor continua.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344416