Acțiuni în cartiere
Poliția Locală Timișoara a demarat, din această săptămână, o serie de acțiuni în cartierele orașului pentru a relaționa cu cetățenii și pentru a vedea care sunt problemele din cartiere.

În prima zi de acțiune s-a luat legătura cu președinții și vicepreședinții consiliilor consultative de cartier, o parte dintre ei fiind prezenți în teren alături de polițiștii locali.

În cursul zilei de ieri, încă de la primele ore ale dimineții și până seara, polițiștii locali au acționat în cartierele Soarelui, Girocului, Steaua-Fratelia, Elisabetin, Șagului, fiind în atenție aspecte precum existența antenelor nefolosite din 1989 de pe imobile, existența autovehiculelor abandonate pe domeniul public, identificarea terenurilor virane neîmprejmuite și lăsate în paragină de proprietari, desființarea împrejmuirilor improvizate care au un aspect inestetic din jurul imobilelor, depistarea de oameni ai străzii și cerșetori care locuiesc în diferite locații improvizate creând astfel o stare de anxietate și disconfort cetățenilor, zonele în care se află câini fără stăpân, modul în care se respectă prevederile HCL 371/2007 cu privire la deținerea animalelor de fermă și de companie, identificarea imobilelor aflate în stare avansată de degradare, dar și starea de curățenie din cartiere.

În urma acțiunii au fost aplicate un număr de 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3780 lei în special pentru contravenții privind regimul deșeurilor și abandonarea acestora pe domeniul public, parcare neregulamentară, contravenții privind documentele de identitate.
Au fost identificate un număr de 44 imobile care aveau pe acoperiș antene vechi, neutilizate, 23 de autovehicule abandonate, patru imobile aflate în stare avansată de degradare, șase locații în care se află câini fără stăpân, 12 terenuri virane nesalubrizate și neîmprejmuite și au fost aplicate 12 colante autodezive la autovehicule parcate neregulamentar.

S-a luat legătura cu peste 30 de persoane din cartiere, fiind notate toate aspectele semnalate de aceștia, urmând a fi soluționate fiecare în parte în cel mai scurt timp posibil.

Acțiunile continuă în aceste zile și în alte cartiere.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
foto 3
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344337