Amenzi pentru conducătorii auto
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație, împreună cu lideri ai sindicatului taximetriștilor, au organizat, în cursul după-amiezii de marți, o nouă acțiune pentru verificarea modului în care conducătorii auto de taximetre respectă legislația în vigoare, referitoare la deținerea documentelor necesare practicării transportului de persoane în regim de taxi, precum și privind respectarea actelor normative referitoare la oprirea și staționarea în zonele amenajate ca stații destinate taximetrelor.

Zonele verificate, care sunt și cele mai frecventate de conducătorii auto de taximetre, au fost Gara de Nord, Calea Șagului – Profi, Spitalul Județean, Calea Girocului, C. Brâncoveanu.

Pe lângă verificarea documentelor privind activitatea de taximetrie, au fost aplicate sancțiuni contravenționale nu numai taximetriștilor care au staționat neregulamentar, încălcând astfel prevederile OUG 195/2002, dar și conducătorilor auto de alte autovehicule care au fost depistați staționând în zonele amenajate ca stații de taxi, încurcând astfel desfășurarea activității taximetriștilor.

Un astfel de aspect a fost semnalat în mod frecvent în zona C. Brâncoveanu.

Acțiunile pe linie de taximetrie vor continua și în perioada următoare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656830