Noi controale în Complexul Studențesc
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au continuat în aceste zile acțiunile în perimetrul Complexului Studențesc, pentru a verifica modul în care se respectă legislația referitoare la comercializarea băuturi alcoolice și respectarea orarului de funcționare în perimetrul campusului universitar.

Până acum au fost verificați 40 de comercianți, fiind aplicate 12 sancțiuni pentru comercializarea de alcool și șase sancțiuni pentru nerespectarea orarului de funcționare.

Nerespectarea prevederilor legale referitoare la aceste aspecte se sancționează cu amenzi de la 500 la 2500 lei.

Reamintim că potrivit Legii 61/1991, republicată, în  cazul repetării contravențiilor legate de consumul de alcool, precum și de tulburarea liniștii publice pe timp de noapte se poate dispune, de asemenea, măsura suspendării activității localului public pe o perioadă cuprinsă între 10 și 30 de zile.

Pe de altă parte, polițiștii locali au acționat în special după-amiaza și seara în perimetrul Campusului Universitar pentru depistarea și preluarea din stradă a cerșetorilor și persoanelor fără adăpost. În ultimele zile, din zonă au fost preluate și transportate la sediul Poliției Locale pentru a fi înscrise în baza de date în medie patru-cinci persoane din această categorie. După întocmirea de fișe personale aceștia au fost transportați la adăpostul amenajat pe str. Învățătorului.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13846765