Controale pe mijloacele de transport în comun
Politiștii locali din cadrul Secției 2 Poliție Locală au acționat, săptămâna trecută, în cadrul acțiunilor organizate periodic împreună cu reprezentanții Regiei Autonome de Transport Timișoara, pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația referitoare la călătoria pe mijloacele de transport în comun, mai exact călătoria fără bilet sau abonament, apelarea la mila publică în tramvaie, troleibuze sau autobuze, aruncarea de deșeuri, dar și pentru prevenirea furturilor din buzunare pe mijloacele de transport în comun.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6900 lei, în special pentru călătoria fără bilet, dar și pentru adresarea de injurii și refuz de legitimare.

Zonele în care s-a acționat au fost: zona Bălcescu, Șagului, Drubeta, Prințul Turcesc, Aradului și Piața 700, polițiștii locali fiind prezenți atât pe liniile de transport ale tramvaielor, cât și pe cele de autobuze și troleibuze.

În cursul anului trecut, aproximativ 4000 de persoane au fost sancționate pentru diferite fapte săvârsite în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului Timișoara.
    

Purtător de cuvânt Politia Locală Timisoara,
Sef Birou Daniela Seracin


foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863565