Controale în Complexul Studențesc
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație împreună liderii de sindicat și polițiștii de la Biroul pentru Centrul Universitar au organizat, vineri noaptea, o acțiune comună în zona Complexului Studențesc, pentru depistarea persoanelor care practică activitatea de transport persoane în regim de taxi, precum și alte fapte de încălcare a legislației referitoare la respectarea normelor de conviețuire socială.

În urma acțiunii au fost verificate numai în Campusul Universitar un număr de 26 de taximetre, fiind aplicate opt sancțiuni contravenționale, în special pentru staționarea neregulamentară, dar și la alte autovehicule care au pătruns pe străzi cu accesul interzis.

Mai mult, tot în Complexul Studențesc s-a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit spontan între doi tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice într-un local din zonă. Aceștia au fost la rândul lor sancționați cu câte 200 lei, conform Legii 61/1991, după ce au fost duși la sediul BCUT pentru verificări.

Tot în apropierea Complexului Studențesc, mai exact pe str. Eroii de la Tisa, au fost aplicate și trei autocolante autovehiculelor care erau parcate pe pista de biciclete.  

Polițiștii locali au continuat verificările pe linie de taximetrie și în alte zone ale orașului, precum: zona Capitol, zona Mărăști, Piața 700, Calea Șagului – Profi, fiind verificați alți 25 de taximetriști.

Cei care au plecat de la fața locului în momentul verificării au fost notați și vor fi verificați în momentul în care vor fi depistați în trafic.


Purtător de cuvânt Poliția Locala Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344285