Opt câini fără stăpân au fost adunați de pe străzi
Politistii locali din cadrul Sectiei 2 împreună cu reprezentanții Direcției de Mediu din cadrul Primăriei și angajații societații de ecarisaj Danyflor au acționat, în cursul zilei de ieri, pentru depistarea și preluarea din stradă a câinilor fără stăpân.

Au fost vizate străzile Taborului, Calea Aradului (în zona fostei unități militare), Circumvalațiunii și Ion Ionescu de la Brad, unde au existat sesizări de la cetățeni, care au semnalat prezența patrupedelor pe domeniul public, acestea reprezentând un real pericol pentru persoanele ce trec prin zonă.

În urma acțiunii au fost preluați pentru a fi adăpostiți în locația special amenajată un număr de opt câini, cei mai mulți de la fosta unitate militară de pe Calea Aradului.

Si pe viitor Poliția Locală va acorda sprijinul solicitat pentru astfel de acțiuni.


Purt[tor de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Sef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771299