Noi verificări privind circulația autovehiculelor de mare tonaj
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au organizat în cursul după-amiezii de ieri o acțiune amplă pentru verificarea modului în care conducătorii autovehiculelor de mare tonaj respectă legislația în vigoare, cu privire la pătrunderea pe sectoarele de drum pe care acest lucru este interzis prin indicatoare.

Cele patru patrule de politiști locali au acționat pe străzile Arieș, Cetății, N. Andreescu, Calea Sever Bocu, Șagului și Grigore Popa, aplicând un număr de nouă sancțiuni cu avertisment conform art. 173, lit. a din OUG 192/2002 – Codul Rutier.

Aceste acțiuni sunt organizate ca urmare a sesizărilor primite de la timișorenii care locuiesc în zonele menționate și care au reclamat disconfortul creat de circulația autovehiculelor de mare tonaj pe aceste sectoare de drum.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656625