Surprins după ce a evacuat ape uzate în canalizare
Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au acționat ieri în cartierul Freidorf, unde l - au depistat și sancționat pe conducătorului unei autoutilitare tip cisternă, care a deversat ape uzate în canalizarea municipală.

Mai exact, conducatorul cisternei a evacuat in canalizarea municipala de pe str. Wilhem Tell, langa podul din zona Polona spre localitatea Utvin ape uzate a caror calitate si cantitate nu sunt cunoscute si avizate de catre operatorul canalizarii si al statiei de epurare municipala. Din acest motiv, conducatorul auto a fost sanctionat cu 400 lei conform HCL 371/2007 modificata. La scurt timp, acelasi conducator auto a fost depistat pe str. Paul Morand in aceeasi postura fiind sanctionat cu aceeasi amenda.

Ca urmare a acestor aspecte, politistii locali din cadrul Serviciului Protectia Mediului in colaborare cu reprezentantii Garzii de Mediu au luat legatura cu operatorul de servicii de vidanjare si cu firma care beneficiaza de aceste servicii, urmand a lua masuri suplimentare in aceasta situatie.


Purtator de cuvant Politia Locala Timisoara,
Sef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13640322