Colibe improvizate demolate din nou
Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au acționat din nou în cursul zilei de ieri pentru depistarea, identificarea și luarea măsurilor legale de îndrumare către localitățile de domiciliu în cazul persoanelor care și-au improvizat adăposturi pe str. Cerna din Calea Buziașului.

Acțiunea a venit ca urmare a faptului că, deși în 08.03.2013 au fost demolate de către lucrătorii societății de salubrizare Retim un număr de cinci colibe, iar 18 persoane care au fost depistate au fost sancționate și trimise către domicilii de polițiștii locali, o parte dintre aceștia s-au întors și și-au construit din nou adăposturi în apropierea de locația deja salubrizată.

De această dată au fost depistate mai puține persoane față de numărul celor identificate la acțiunea de la începutul lunii, mai exact un număr de opt persoane din care trei minori.

Cei în cauză au fost sancționați din nou, conform HCL 371/2007 modificată, cu amenzi în valoare de 6000 lei, fiind și de această dată îndrumați către domiciliu, ei provenind din localități ca Jimbolia, Sânnicolau, Socol – Caraș Severin. Lucrătorii Retim au salubrizat și de această zona, demolând colibele și strângând deșeurile depozitate.

Acțiunile vor continua până când cei care au obiceiul să-și construiască astfel de colibe vor renunța la a mai face acest lucru.
    

Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772652