Controale în rândul conducătorilor auto
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au verificat în ultimele zile, în cadrul acțiunilor săptămânale, modul în care se respectă legislația referitoare la oprirea, staționarea, parcarea autovehiculelor și circulația pietonilor, mopedelor și autovehiculelor de mare tonaj pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, în urma acestor acțiuni întreprinse conform atribuțiilor prevăzute în Legea 155/2010 a Poliției Locale, au fost aplicate un număr de 152 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe dintre acestea au fost constatate la OUG 195/2002 – Codul Rutier și au fost aplicate pentru oprire sau staționare în stațiile mijloacelor de transport în comun, oprire sau staționare pe trecerile de pietoni, oprirea sau staționare în raza indicatorului ”Oprire interzisă”.

De asemenea, mai mult de jumătate din sancțiuni au fost aplicate pietonilor care au traversat strada prin locuri nepermise, conducătorilor de mopede neechipați corespunzător și conducătorilor auto care au pătruns pe străzi cu accesul interzis.

Tot în această perioadă au fost aplicate un număr de 38 de colante autoadezive.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772732