Scandal aplanat de polițiștii locali în Complexul Studențesc
Polițiștii locali aflați în patrulare miercuri seara, în jurul orei 21.30, în Complexul Studențesc, au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între patru bărbați.

Aceștia au fost observați cum se loveau cu pumnii și picioarele pe str. Socrate în fața clubului Atu, polițiștii locali intervenind prompt pentru stoparea conflictului. Cei în cauză au fost legitimați, stabilindu-se că se numesc G. Marian, de 31 de ani, J. Cosmin, de 23 de ani, R. Daniel, de 22 de ani, și F. Lucian, de 23 de ani, toți din Timișoara.

Aceștia au fost sancționați de polițiștii locali la Legea 61/1991 republicată pentru provocare și participare la scandal. Ulterior, la fața locului s-a prezentat și o patrulă de polițiști de la Secția 2 care a stabilit ca una dintre persoane este suspectă de comiterea infracțiunii de tâlhărie, motiv pentru care polițiștii locali i-au predat pe cei patru la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772784