Termen limită pentru demontarea antenelor de pe imobile
Poliția Locală Timișoara face din nou apel la cetățenii Timișoarei să ia măsuri pentru îndepărtarea antenelor amplasate pe clădiri încă dinainte de 1989, care nu mai sunt utilizate, cu atât mai mult cu cât, ca urmare a demersurilor de identificare a acestora, s-au înaintat termene ca până la sfârșitul acestei luni asociațiile de locatari și proprietari să treacă la demontarea acestora.

Toate aceste acțiuni, care au început în luna ianuarie, au ca scop contribuția timișorenilor la menținerea unui aspect civilizat și plăcut al clădirilor, dar mai ales pentru a înlătura posibilitatea producerii de accidentare a pietonilor și avariere a unor bunuri din jurul imobilelor.

Potrivit art. 63 din Ordinul nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1990 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, lucrările de desființare a unor construcții sau lucrări executate fără autorizație sau cu încălcarea prevederilor acesteia, dispuse de organele de control abilitate sau de instanță, se pot executa fără a fi necesară emiterea unei autorizații de desființare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651825