Noi sancțiuni pentru lipirea afișelor în locuri neautorizate
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au acționat săptămâna trecută pentru identificarea persoanelor fizice și organizatorilor de evenimente care lipesc afișe în locuri neautorizate, fiind aplicate și somații cu termene de îndepărtare a acestora, precum și în cazul societăților care nu respectă legislația privind montarea de firme pe fațade fără a deține autorizație în acest sens.

În urma acțiunilor întreprinse au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale, din care opt sancțiuni cu amendă în valoare de 3800 lei și zece sancțiuni cu avertisment.

Astfel de nereguli au fost depistate în special în zona centrală a orașului, dar și în alte zone precum Calea Martirilor, Bdul L. Rebreanu, Piața Consiliul Europei, Piața Bălcescu.  

De menționat că, urmare a somațiilor aplicate, o parte dintre organizatori au început să dea jos afișele lipite în locuri neautorizate.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651753