Controale în Campusul Universitar
Ca urmare a numeroaselor sesizări primite din partea celor care locuiesc în zona Campusului Universitar, pe lângă patrulele din Complexul Studențesc care vizează depistarea oamenilor străzii și cerșetorilor ce creează disconfort și a comercianților care vând alcool deși acest lucru este interzis, Poliția Locală a instituit patrule permanente și pe str. Aurelianus.

În această locație au existat foarte multe sesizări referitoare la nerespectarea indicatoarelor rutiere și la circulația haotică a autovehiculelor în zonă.

Drept urmare, după acțiunile efectuate, s-a constatat că, într-adevăr, pe această stradă se încalcă frecvent legislația în vigoare.

Astfel, în numai o săptămână, aici au fost aplicate un număr de 94 de sancțiuni contravenționale la OUG 195/2002 – Codul Rutier, din care 17 pentru oprire, staționare în locuri interzise prin indicatoare și 77 pentru circulația pe strada respectivă, fără respectarea semnificației indicatorului ”Acces interzis”. Pe lângă acestea, tot săptămâna trecută  a fost aplanat un scandal la care a participat și un bărbat suspect de tâlhărie și s-a constatat o infracțiune, un taximetrist fiind depistat băut la volan.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651517