Colibe demolate
Polițiștii locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă au acționat din nou, în această dimineață, pentru identificarea persoanelor despre care existau date că și-au improvizat adăposturi pe str. Orion, în zona Soarelui.

În locația respectivă au fost depistate un număr de cinci persoane cu domiciliul în localități precum: Orțișoara, Cluj Napoca, Jimbolia,  care au ridicat un număr de trei colibe în jurul cărora au depozitat deșeuri.

În urma acțiunii au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale conform HCL 371/2007 modificată pentru ocuparea domeniului public cu construcții improvizate și pentru abandonarea de deșeuri.

Persoanele depistate au fost îndrumate către localitățile de domiciliu.

La acțiune a participat și un reprezentant al Direcției de Mediu din cadrul Primăriei, precum și reprezentanți ai societății de salubrizare Retim, care au curățat zona, strângând aproximativ 30 de metri cubi de deșeuri.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771217