Controale în trafic
Pe lângă acțiunile organizate pe linie de depistare a conducătorilor auto care nu respectă legislația referitoare la oprire, staționare, parcare, pătrunderea pe străzi cu accesul interzis și nerespectarea indicatoarelor privind masa maximă admisă, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație acționează și pe alte linii.

Conform Legii 155/2010, polițiștii locali au atribuții și în ceea ce privește încălcarea normelor rutiere de către pietoni, bicicliști, conducători de mopede și vehicule cu tracțiune animală.

Astfel, în ultima săptămână, în urma acțiunilor întreprinse pe aceste linii au fost depistate și sancționate cu avertisment un număr de 26 de persoane, cele mai multe fiind aplicate pietonilor care au traversat strada prin locuri nemarcate corespunzător, precum și conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală care nu dețineau documente la ei, nu aveau vehiculele semnalizate și circulau pe carosabil în zone în care încurcau circulația celorlalți participanți la trafic.

Cele mai multe probleme de acest gen au fost întâlnite în zone precum Calea Buziașului, străzile: Câmpului, Vulcan, Polonă, Soarelui, Cerna, iar în ceea ce îi privește pe pietoni în special în zona centrală.

Astfel de acțiuni au loc periodic.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651867