Prelungire de termen pentru îndepărtarea antenelor de pe imobile
Poliția Locală Timișoara solicită înțelegere și seriozitate din partea cetățenilor orașului care locuiesc în imobile pe care sunt amplasate antene încă dinainte de 1989, și luarea măsurilor necesare pentru îndepărtarea lor.

Precizăm că, din cauza vremii nefavorabile de până acum, s-a decis prelungirea cu o săptămână a termenului acordat înlăturării acestor antene.

Pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru cetățeni în cazul unor fenomene naturale implică un mare grad de risc, fapt pentru care se impune ca acestea să fie înlăturate cât mai urgent posibil.  

Din totalul de 321 antene depistate de polițiștii locali în teren pe raza municipiului, un număr de 82 au fost îndepărtate deja de locatari, ceea ce reprezintă un bun semnal.

Reamintim că potrivit art. 63 din Ordinul nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1990 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, lucrările de desființare a unor construcții sau lucrări executate fără autorizație sau cu încălcarea prevederilor acesteia, dispuse de organele de control abilitate sau de instanță, se pot executa fără a fi necesară emiterea unei autorizații de desființare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin


foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651746