Taximetriștii, verificați de polițiștii locali
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au acționat, ieri după-amiază, împreună cu liderul de sindicat al taximetriștilor, pentru verificarea conducătorilor de autovehicule transport persoane în regim de taxi din mai multe zone în care s-au primit sesizări de la cetățeni și instituții privind nerespectarea legislației în vigoare.

Principalele probleme se referă la staționarea pentru așteptarea și preluarea de clienți în afara stațiilor amenajate, încurcând astfel circulația altor autovehicule.

Cel mai reclamat caz este la Spitalul Județean, unde foarte multe taximetre staționează în afara stației încurcând circulația ambulanțelor către și dinspre Casa Austria și Clinica de Ortopedie. În locația respectivă au fost depistate un număr de 15 taximetre, mare parte în afara stației. La sosirea polițiștilor locali cei aflați în neregulă au încercat să plece din zonă, dar au fost opriți și verificați, fiind aplicate sancțiuni cu avetisment în cazul celor depistați prima dată în această situație. O parte dintre ei au fost invitați la sediul Poliției Locale pentru a prezenta toate actele necesare deoarece nu le aveau asupra lor.

Astfel de acțiuni sunt organizate periodic cele mai frecvente probleme de acest gen fiind depistate la Spitalul Județean, în Calea Șagului – Magazinul Profi, în Calea Girocului și la Gara de Nord.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771251