Încălzirea vremii scoate cerșetorii pe străzile orașului
Polițiștii locali au continuat în aceste zile acțiunile pentru depistarea, monitorizarea, întocmirea de fișe personale persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii și minorilor lipsiți de supraveghere și predarea acestora către serviciile sociale, conform Legii 155/2010.
După ce în weekend un număr de 36 de cerșetori și oameni ai străzii au fost depistați pe străzile orașului, în cursul zilei de ieri au fost depistați un număr de 16 cerșetori și oameni ai străzii, din care șase în Campusul Universitar, cei în cauză fiind predați la Azilul de pe str. C. Brâncoveanu după ce au fost monitorizați și li s-au întocmit fișe personale.

Printre cei depistați în cursul zilei de ieri s-a aflat și tânărul cunoscut cu porecla de ”Pisică”, R. Ion, de 32 de ani, din Caransebeș, care a mai fost surprins de polițiștii locali având sume mari de bani asupra sa facuți în special din cerșit, dar și pe la persoanele care căutau un loc de parcare.

De această dată bărbatul a fost depistat în zona Iulius Mall, având asupra sa suma de 700 lei (șapte milioane de lei vechi) făcuți din cerșit.

Acțiunile pentru depistarea cerșetorilor și oamenilor străzii vor continua, cu atât mai mult cu cât o dată cu încălzirea vremii numărul acestora este tot mai mare în intersecțiile din oraș și în zona centrală.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13863516