Combaterea fenomenului cerșetoriei
Reprezentanții complexelor comerciale pot solicita sprijinul Poliției Locale la telefonul 0256.968, pentru preluarea persoanelor care apelează la mila publică în cadrul acțiunilor zilnice organizate în scopul combaterii fenomenului cerșetoriei.

Ca urmare a numeroaselor sesizări de la cetățenii orașului, Poliția Locală Timișoara face apel către reprezentanții marilor complexe comerciale, care dețin parcări proprii asigurate prin societăți de pază specializate, să ia măsuri de îndepărtare a persoanelor care apelează la mila publică, creează disconfort agasând clienții, cerându-le cărucioarele atunci când ies de la cumpărături și sunt predispuse și la comiterea de furturi.

În cazul în care nu fac față acestor situații, reprezentanții complexelor comerciale pot solicita sprijinul Poliției Locale la telefonul 0256.968, pentru preluarea persoanelor care apelează la mila publică în cadrul acțiunilor zilnice organizate pentru combaterea fenomenului cerșetoriei.

În acest sens, Poliția Locală a transmis adrese  către reprezentanții complexelor comerciale să ia măsuri sau să solicite sprijin în situațiile prezentate.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13773374