Prinși la furat de fier vechi
Polițiștii locali aflați în patrulate în cursul zilei de sâmbătă, 13 aprilie 2013, au depistat, în jurul orei 10.30, doi bărbați care au sustras fier vechi din incinta fostei fabrici IRA de pe str. Circumvalațiunii.

Cei doi aveau asupra lor, pe lângă mai multe ustensile precum două ciocane tip baros, o rangă și un număr de zece bare din fier beton de 1 și 2 metri, despre care au declarat că le-au sustras pentru a le valorifica.

În urma legitimării s-a stabilit că aceștia se numesc R. Ștefan, de 38 de ani, și G. Mihai, de 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna timișeană Cărpiniș. Cei în cauză au fost predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4.

În primele trei luni ale acestui an polițiștii locali au predat pentru continuarea cercetărilor Poliției Municipiului un număr de 37 de persoane suspecte de comiterea unor infracțiuni, iar anul trecut alți  163 de suspecți de comiterea unor infracțiuni au fost predați pentru cercetări.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651944