Secția 2 Poliție Locală s-a transformat în Birou Consiliere Cetățeni
Direcția Poliția Locală Timișoara anunță că, urmare a deficitului de personal și a solicitării unui număr tot mai mare de polițiști locali în stradă, pe teren, din această săptămână Secția 2 Poliție Locală de pe str. Războieni s-a transformat în Birou Consiliere Cetățeni.

Timișorenii din cartierele Ronaț, Mehala, Lipovei, Aradului, Torontalului vor putea solicita informații, depune sesizări, expune probleme în aceeași locație, unde un număr de trei polițiști locali le vor prelua spre soluționare.

Ceilalți polițiști locali au fost repartizați în teren, în punctele în care s-a solicitat o mai intensă prezență a acestora, la diverse manifestări, la acțiunile din cartiere, în parcuri și în alte locații în care situația operativă o impune.

Numărul de telefon al Biroului Consiliere Cetățeni de pe str. Războieni este același, 0256.471.479, informații putând fi solicitate între orele 08.00-16.00, după care apelurile sunt direcționate către Dispeceratul Poliției Locale de pe str. Avram Imbroane nr. 54.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651751