Surprins lipind afișe pe stâlpii de electricitate
Polițiștii locali aflați în patrulare azi-noapte, în jurul orei 00.30, au depistat și sancționat un bărbat de 36 de ani, care lipea anunțuri publicitare pe stâlpii Enel din zona complexului Terra, pe str. Divizia 9 Cavalerie.

Acesta a declarat că nu a știut că nu are voie să lipească afișe,  deși a recurs la acest gest după miezul nopții, cum fac de obicei cei care încalcă legislația în vigoare.

După cum se știe Poliția Locală Timișoara a demarat o campanie pentru depistarea celor care lipesc  afișe în locuri neautorizate, a organizatorilor de evenimente care nu curăță aceste afișe lipite în termenul stabilit, precum și pentru localizarea zonelor în care frecvent sunt sesizări privind numărul mare de afișe, care dau un aspect deranjant clădirilor pe care care sunt postate.

Facem din nou apel la timișoreni să ne sesizeze ori de câte ori observă că diverse persoane lipesc postere, anunțuri în locuri neautorizate, dar și cu privire la locațiile în care astfel de afișe sunt lipite în număr mare pentru a face demersuri de curățare a lor.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771340