Peste 30 de persoane locuiau în anexele fostei Unități Militare din Calea Aradului
Polițiștii locali au acționat, în această dimineață, la fostele anexe ale Unității Militare din Calea Aradului, lângă Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, unde existau sesizări că un număr mare de persoane locuiește ilegal în locația respectivă.

Cei în cauză au adunat foarte multe deșeuri și creează disconfort celorlalți timișoreni din zonă, motiv pentru care, încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii locali au acționat pentru identificarea și preluarea acestora spre monitorizare, fiindu-le întocmite fișe personale.

În locația respectivă au fost depistate un număr de 30 de persoane, alte 4 fiind depistate la podul din zona Ovidiu Balea și într-un canal de pe str. Albăstrelelor. Dintre aceștia 28 sunt adulți și 6 minori, cu vârste cuprinse între 6 luni și 9 ani. Adulților le-au fost întocmite procese verbale de contravenție pentru abandonarea de deșeuri, cu toții fiind îndrumați către localitățile de domiciliu.

Aceștia provin din localități precum Satu Mare, Drăgănești, Corabia, Vatra Dornei, Slatina, Marghita. O parte dintre ei se ocupă cu cerșetoria, alții cu căutarea în tomberoane și cu munci ocazionale.

Cei în cauză sunt verificați și pentru a stabili dacă printre ei se află persoane suspecte de comiterea de infracțiuni.

Polițiștii locali au demarat demersurile pentru salubrizarea zonei.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656801