Terasă amplasată fără autorizație
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecția Comercială au efectuat în zilele vineri și sâmbătă acțiuni de verificare cu privire la respectarea legislației de către reprezentanții societăților comerciale care au deschis terase sezoniere pe str. Alba Iulia – str. Mărășești.

Astfel, în urma verificărilor s-a constatat că pe strada Mărășești funcționează o terasă neautorizată în fața punctului de lucru aparținând de SC Cora SRL, acesta având depuse documentele în vederea autorizării.

Pentru neregulile constatate societatea a fost sancționată contravențional conform HCL 43/2011 cu amendă în valoare de 200 lei și s-a dispus modificarea amplasării terasei  cu  ocuparea în proportie de  1/3 din lățimea străzii.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651168