Acțiuni ale Poliției Locale
În urma verificărilor efectuate în aceste zile polițiștii locali au depistat două persoane din Oravița, respectiv Timișoara, care comercializau baloane în Piața Victoriei, deși nu dețineau autorizație în acest sens.

Cei în cauză au fost avertizați în scris conform HCL 139/2011, iar dacă vor mai fi depistați în această situație vor fi sancționați cu amendă.
Tot fără niciun fel de autorizație a fost depistat circulând pe aleile din Parcul Rozelor cu autoutilitara Peugeot un alt cetățean, acesta fiind sancționat la OUG 195/2002 cu suma de 700 lei.

Tot în aceste zile polițiștii locali au observat că vatmanul unui tramvai care circula pe linia 1 dinspre Piața Traian spre Hotel Continental fuma în cabină, deși în mijlocul de transport se aflau călători.

Datele referitoare la persoana în cauză vor fi transmise reprezentanților Regiei Autonome de Transport pentru a fi identificată urmând a se lua măsurile legale, această faptă fiind interzisă conform HCL 371/2007.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656812