Surprins în timp ce lipea afișe în Piața Mărăști
Polițiștii locali au surprins în aceste zile un tânăr care lipea afișe în locuri neautorizate în zona centrală a orașului.

Cel în cauză a fost depistat în timp ce lipea postere pe geamul unui magazin din Piața Mărăști, motiv pentru care a fost legitimat și sancționat conform HCL 371/2007 cu suma de 1200 lei.

Trebuie menționat faptul că în apropierea locației în care a fost depistat există un loc autorizat pentru lipirea de afișe.

De altfel, Poliția Locală Timișoara a demarat o amplă campanie de conștientizarea a populației să nu lipească astfel de afișe, postere etc. în locuri neautorizate, deoarece este inestetic, fiind necesar ca noi toți să contribuim la aspectul civilizat al Timișoarei care merită să primească titlul de Capitală Culturală Europeană.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656461