Poliția Locală Timișoara, campioană la competiția națională de la Sibiu
La data de 21 mai, de ziua Sfinților Constantin și Elena, se sărbătorește Ziua Poliției Locale. Cu această ocazie, Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a organizat la Sibiu concursul național la tir, șah și tenis de masă. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta, anterior concursului de la Sibiu, au avut loc etape regionale, iar câștigătorii au participat la etapa finală care a avut loc în acest week-end.

Manifestarea a fost găzduită de Primăria Municipiului Sibiu, domnul primar Klaus Johannis participând la deschidere, ocazie cu care a adresat finaliștilor felicitări pentru calificare și mult succes în confruntare.

Astfel,  în urma competiției s-au obținut următoarele rezultate:
-    Locul I - Poliția Locală Timișoara la tir cadre de conducere prin director executiv adjunct Dorel Cojan
-    Locul I – Poliția Locală Timișoara la tir pe echipe prin polițist local Georgina Velicu și polițist local Valentin Galu
-    Locul I – Poliția Locală Timișoara la tir individual prin polițist local Georgina Velicu (vicecampioană la tir invidual anul trecut)
-    Locul I – Poliția Locală Timișoara la șah prin polițist local Știrb Aurel
-    Locul II la tenis de masă prin polițist local Agoci Cristian și polițist local Dăianu Ioan (fiind devansați de echipa Poliției Locale Târgu Mureș).

Menționăm că și la ediția de anul trecut a competiției organizată cu același prilej Poliția Locală Timișoara s-a clasat pe locul I, deținând și locul de campion și vicecampion pe Federație.

Reamintim că mâine, 21 mai, între orele 10.00-12.00, la sediul de pe str. Avram Imbroane, Direcția Poliția Locală Timișoara organizează cu aceeași ocazie Ziua Porților Deschise, la care au fost invitați să participe toți timișorenii care doresc să afle cât mai multe despre atribuțiile și activitatea Poliției Locale.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
foto 3

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344366