Sute de elevi și timișoreni au vizitat astăzi Poliția Locală
Poliția Locală Timișoara a marcat astăzi, de ziua Sfinților Constantin și Elena, așa cum se sărbătorește în fiecare an la data de 21 mai, Ziua Poliției Locale.

Cu această ocazie a fost organizată Ziua Porților Deschise, iar timișorenii au avut ocazia să viziteze sediul instituției, birourile, sala de festivități, sala de sport unde polițiștii locali se antrenează, să afle care sunt atribuțiile polițiștilor locali, să afle mai multe despre rezultatele foarte bune la competițiile sportive, să vadă dotarea, motocicletele, bicicletele, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează.

La eveniment au fost prezenți în special copii de la unitățile de învățământ pe care Poliția Locală le are în supraveghere și care și-au exprimat dorința de a vizita sediul nostru, menționând aici că peste 200 de elevi de la Școala Generală nr. 1, Liceul Nikolaus Lenau, Școala Generală nr. 21, Liceul C.D. Loga, Colegiul Silvic au fost la această manifestare, fiind foarte încântați și punând foarte multe întrebări.

Tinerii de la Liceul Nikolaus Lenau au declarat, spre exemplu, că au rămas plăcut surprinși de această vizită, că nu au știut câte pot vedea la Poliția Locală, ba chiar că această manifestarea a reușit să-și facă să se gândească pe viitor să opteze chiar pentru această meserie. Pe lângă elevi au fost prezenți și alți timișoreni care au dorit sa vadă cu ce se ocupă Poliția Locală, printre aceștia amintind și pe dna profesor Agneta Soporan care în urmă cu 70 de ani a recitat la inaugurarea Casei de Cultură a Întreprinderii Electromecanica, ce a funcționat chiar în clădirea în care Poliția Locală funcționează acum, poezia ”Luceafărul” de Mihai Eminescu. Domnia sa a declarat că este foarte încântată de modul în care arată acum sediul Poliției Locale și că de fiecare dată când trecea prin zonă și vedea cum arată în trecut era tristă vizavi de aspectul pe care clădirea l-a avut.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
foto 3
foto 4
foto 5
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13771311