Sancțiuni aplicate taximetriștilor
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație care acționează de la începutul săptămânii la intersecția dintre B-dul Regele Ferdinand și str. C.D. Loga, în apropierea Catedralei Mitropolitane, unde au existat sesizări de la cetățeni că taximetrele staționează în scopul preluării de clienți, încurcând circulația altor autovehicule, au depistat mai mulți taximetriști care încălcau legislația în vigoare.

Astfel, în cursul zilei de ieri, un număr de șase conducători auto de taximetre care staționau în zonă au fost sancționați cu avertisment sau amendă, deoarece nu au respectat indicatorul cu ”Oprirea interzisă”.

Mai mult, o parte dintrei ei, deși li s-a transmis să se pună în mișcare, nu au vrut să plece. Un alt conducător auto de taxi a refuzat să se legitimieze pe motiv că mai are și alte sancțiuni aplicate și a părăsit zona, motiv pentru care a fost sancționat și conform Legii 61/1991 republicată.  În urma verificării în baza de date acesta mai avea două sancțiuni contravenționale de la Poliția Locală.

Polițiștii locali acționează în continuare pentru fluidizarea circulației prin patrulări zilnice atât în zona respectivă, cât și în alte zone din oraș.  


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656755