Locuiau ilegal în clădirile fostei unități militare
Polițiștii locali, care acționează zilnic pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică sau care vagabondează pe străzile orașului, au preluat în această dimineață, în cadrul acțiunilor efectuate în colaborare cu Poliția Municipiului Timișoara, din imobilele care au aparținut unei unități militare din zona Calea Aradului – str. Grigore Alexandrescu, de pe Splaiul Industria Lânii și de pe Calea Girocului, nu mai puțin de 17 persoane, în majoritate bărbați, care locuiau ilegal în imobile părăsite.

Toți au fost preluați pentru identificare și verificare în baza de date a Poliției Locale, printre aceștia fiind depistat și un cetățean din Algeria, care locuia fără forme legale în România, acesta fiind predat Secției 1 Poliție.

Cei în cauză au declarat că își caută de lucru, că muncesc ocazional și nu au unde să locuiască. Aceștia au fost îndrumați către localitățile de domiciliu, o parte fiind sancționați pentru documente expirate.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656815