Nereguli constatate de polițiștii locali
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au continuat în această perioadă verificările privind lipirea de afișe, postere, anunțuri în alte locuri decât cele autorizate, folosirea de astfel de afișe în incinta societăților sau instituțiilor fără achitarea taxelor și montarea de panouri publicitare sau bannere fără acordul organelor de specialitate din cadrul Primăriei.

Spre exemplu, în cursul zilei de ieri, o societate care a amplasat pe trotuar pe str. Circumvalațiunii nr. 43 un panou publicitar fără a deține aviz a fost sancționată conform HCL 371/2007 cu avertisament scris într-o primă fază. La acest capitol, de la începutul acestui an și până în prezent au fost aplicate un număr de 54 de sancțiuni constând atât în avertismente cât și în amenzi de la 1000 la 2000 lei.

Un alt aspect pe care polițiștii locali din cadrul aceluiași serviciu îl au în atenție este neîntreținerea imobilelor și neluarea măsurilor de curățare a pereților de grafitti, un astfel de caz fiind depistat, iar asociația de proprietari avertizată în scris tot pe str. Circumvalațiunii nr. 53.

Acțiunile pe aceste linii continuă și în perioada următoare.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517469